سری بین المللی مونوگرافها در شیمی تحلیلی ، دوره 39: تخریب ماده آلی بر شناسایی

ساخت وبلاگ

سری بین المللی مونوگرافها در شیمی تحلیلی ، دوره 39: تخریب ماده آلی بر شناسایی عناصر کمیاب در ترکیبات آلی متمرکز است. این مونوگرافی ابتدا اطلاعاتی در مورد فرآیندهای مربوط به تعیین عناصر کمیاب در مواد آلی و همچنین روشهای عدم تخریب کامل این عناصر ارائه می دهد. این متن منابع خطاها را در فرآیندهای مسئول تعیین دقیق عناصر در ترکیبات آلی بررسی می کند. این فرایندها شامل نمونه برداری ، اختلال در نمونه ها ، دستکاری و اندازه گیری ها است. این کتاب فرایندهای اکسیداسیون مرطوب و خشک ، از جمله کاربردهای آنها در اسیدهای سولفوریک ، نیتریک و پرکلریک و پراکسید هیدروژن را بررسی می کند. روشهای خاکستر کردن و اکسیداسیون خشک با اکسیژن برانگیخته و همجوشی اکسیداتیو شرح داده شده است. این متن همچنین تأکید می کند که روشهای مختلف در حذف عناصر کمیاب در ترکیبات آلی وجود دارد. عناصر شامل روی ، مس ، نقره ، طلا ، سرب ، ژرمانیوم ، تیتانیوم ، آرسنیک ، بیسموت و وانادیوم است. این کتاب همچنین روش های هضم مرطوب و روش خاکستر خشک در حذف عناصر کمیاب در مواد آلی را توصیف می کند. این مونوگراف منبع حیاتی اطلاعاتی برای خوانندگان علاقه مند به شناسایی عناصر کمیاب در ترکیبات آلی است.رد زدایی و ضد عفونی سازی روغن دیزل با استفاده از مایعات یونی: آزمایشات و پیش بینی های شیمیایی کوانتوم در مورد نحوه استفاده از محاسبات شیمیایی کوانتوم برای بررسی ماهیت اساسی سیستم های IL-گوگرد- ازت در سطوح اتمی و مولکولی بحث می کند.
این کتاب به خوانندگان کمک می کند ماهیت رابطه ساختاری بین مولکولهایی مانند مایع یونی + گوگرد معطر + سیستم (های) نیتروژن معطر را درک کنند.
علاوه بر این ، پیش بینی های COSMO-RS (هادی مانند مدل غربالگری برای حلال های واقعی) و آزمایش های بعدی برای ارزیابی عملکرد مایعات یونی برای گوگرد زدایی و ضد عفونی شدن روغن دیزل مورد بحث قرار گرفته است.تحقیقات فعلی را در مورد حلالهای سبز ، مانند مایعات یونی ، استفاده شده در گوگرد زدایی و ضد عفونی کردن سوختها ارائه می دهدلرژی های غذایی یک مسئله فزاینده سلامت در جوامع غربی است که چالش بزرگی را برای صنعت غذا ایجاد می کند. در نتیجه ، تحقیقات زیادی در زمینه ایجاد روشهای م forثر برای شناسایی بقایای آلرژی زا در مواد غذایی انجام شده است. شناسایی آلرژن ها در مواد غذایی طیف وسیعی از تکنیک های تشخیص و کاربرد آنها را در تمام مواد حساسیت زای اصلی در مواد غذایی بررسی می کند.
قسمت اول کتاب ماهیت آلرژی غذایی و طیف مواد حساسیت زای غذایی گیاهی و حیوانی را معرفی می کند. قسمت دوم ، طیف وسیعی از روشهای تشخیص از استفاده از آنتی بادی در روشهای ایمونوبلات و سنجشهای ایمنی جاذب مرتبط با آنزیم (ELISA) تا روشهای واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR) و استفاده از دستگاههای جریان جانبی را مرور می کند. بخش سوم با استفاده از این پایه ، روش های تشخیص مواد غذایی خاص آلرژی زا را بررسی می کند ، از بادام زمینی ، آجیل درخت و دانه گرفته تا باقی مانده های لبنیات و تخم مرغ ، گلوتن گندم ، سویا ، ماهی و سخت پوستان. بخش آخر این کتاب به بررسی موضوعات کلیدی در استفاده موثر از روش های تشخیص و زمینه تنظیم مقررات در ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا می پردازد.طیف وسیعی از تکنیک های تشخیص و کاربرد آنها در مواد حساسیت زای اصلی در غذا را مرور می کند
مواد حساسیت زای خاص مانند آجیل ، لبنیات و محصولات گندم را بررسی می کند
در چارچوب نظارتی ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا کاوش می کند
با توجه به ویراستاران برجسته و تیم بین المللی همکاری کنندگان ، شناسایی آلرژن ها در مواد غذایی یک مرجع استاندارد برای صنایع غذایی است.
درباره مدل COSMO-RS در پیش بینی خصوصیات مایعات یونی برای کمک به طراحی فرآیندهای جداسازی بحث می کند
شامل برنامه های کاربردی دنیای واقعی از گوگرد زدایی و ضد عفونی با استفاده از مایعات یونی است

 

نگاه نو...
ما را در سایت نگاه نو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد سانیاری negahenoo بازدید : 255 تاريخ : پنجشنبه 27 خرداد 1400 ساعت: 23:29